Ce cours sera présenté en français
Le sud de l’Italie a longtemps été snobé par les amateurs de vin mais cette région produit des vins abordables de très grande qualité. En ma compagnie, vous découvrirez les cépages cultivés dans cette région et les styles de vins qu’on y produit.
Dégustez une gamme de 5 vins différents du sud de l’Italie accordés à des canapés à l’italienne.
Dans ce cours :
Les invités dégusteront de merveilleux vins
Des canapés gratuits seront servis.
*Cette expérience est réservée aux personnes de 19 ans +.
Afin que le cours commence à temps, nous vous demandons d’arriver quelques minutes avant le début. La sécurité de nos invités est notre priorité #1. Veuillez planifier votre retour sécuritaire à la maison.
*Taxes en sus. Pourboires acceptés sur les lieux
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$72.00
18 places left
Lean how to make hot, succulent Jamaican Jerk Chicken with guest chef Linda Mauti
Caesar salad, Beef Tenderloin, Yorkshire pudding, Sticky Toffee Pudding
A flight of beers from the Flying Boats Brewery, plus a 3-course menu!
We combine the Espresso Elit Martini with two unique drinks – The Rosebud and the Passion Bomb. Enjoy!
Jazz up your favorite hard seltzer with these easy and delicious White Claw inspired cocktails.
Come and try your hand at some blind wine tasting.
Join chef Marcel and learn how to make Greek classics, including Saganaki with pita and hummus, Moussaka with stuffed vegetables, and Loukoumades (Greek doughnuts)
Rocket Salad, Stuffed Chicken Breast, Pepperenatta, Crème Caramel
No matter the weather, life seems simpler with a cocktail!
Flight of 5 wines from different regions, each paired with a charcuterie and cheese plate.
Join me in getting to know some of the grape varietals and styles that are produced in the South of Italy.
Learn 3 fantastic cocktails including the Paradise, the Margarita and the Clover Club.
Caprese salad of heirloom tomato, Buffalo Mozzarella, Balsamic reduction, Olive Oil.
Whisky transformed by the North… Bearface whisky
Flight of 5 different wines from the Left Bank of Bordeaux paired with a selection of our house canapés
Join guest chef Marshella Powers as she prepares a Chilean Feast!
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