This class will be given in French
Une belle façon d’introduire vos amis au vin!
Venez découvrir les notions de base du vin, ses différents styles, sa fabrication et les façons de le déguster.
Vous recevrez une sélection de cinq vins variant selon le style et la couleur, tous accompagnés de bouchées pour votre plus grand plaisir.
Dans ce cours, les invités pourront :
Déguster de merveilleux vins assortis de canapés gratuits.
*Cette expérience est ouverte aux personnes de 19 ans et plus
Pour nous assurer que nous commençons le cours à l’heure, veuillez arriver quelques minutes avant l’événement.
La sécurité est notre priorité n°1. Veuillez vous assurer de planifier un retour à la maison en toute sécurité.
*taxes en sus, pourboires acceptés sur place
$68.00
18 places left
Lean how to make hot, succulent Jamaican Jerk Chicken with guest chef Linda Mauti
Caesar salad, Beef Tenderloin, Yorkshire pudding, Sticky Toffee Pudding
A flight of beers from the Flying Boats Brewery, plus a 3-course menu!
We combine the Espresso Elit Martini with two unique drinks – The Rosebud and the Passion Bomb. Enjoy!
Jazz up your favorite hard seltzer with these easy and delicious White Claw inspired cocktails.
Come and try your hand at some blind wine tasting.
Join chef Marcel and learn how to make Greek classics, including Saganaki with pita and hummus, Moussaka with stuffed vegetables, and Loukoumades (Greek doughnuts)
Rocket Salad, Stuffed Chicken Breast, Pepperenatta, Crème Caramel
No matter the weather, life seems simpler with a cocktail!
Flight of 5 wines from different regions, each paired with a charcuterie and cheese plate.
Join me in getting to know some of the grape varietals and styles that are produced in the South of Italy.
Learn 3 fantastic cocktails including the Paradise, the Margarita and the Clover Club.
Caprese salad of heirloom tomato, Buffalo Mozzarella, Balsamic reduction, Olive Oil.
Whisky transformed by the North… Bearface whisky
Flight of 5 different wines from the Left Bank of Bordeaux paired with a selection of our house canapés
Join guest chef Marshella Powers as she prepares a Chilean Feast!
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